Podaljševanje trepalnic ima svoj čar

Vse več kozmetičnih salonov poleg običajnih storitev, kot so depilacija, manikira in pedikura, ponujajo tudi podaljševanje trepalnic, ki je še posebej moderno v zadnjih časih, ko vse več svetovnih zvezdnic nosi podaljšane trepalnice. Veliko deklet je zajel ta trend in sedaj množično obiskujejo kozmetične salone ter si podaljšujejo trepalnice. Velikokrat ugotovijo, da sprememba ni bila samo estetska, temveč so zaradi nje prihranile tudi pri uporabi maskare. Da ne govorimo o najpomembnejšem prihranku – to je čas, ki ga zjutraj lahko porabijo za kar koli drugega. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so ta čas prej porabile za urejanje in ličenje. Ko so enkrat opravile podaljševanje trepalnic, so se zavedele, da je vse, kar potrebujejo, le puder in šminka. To pa je pomembno skrajšalo čas urejanja. Sedaj ga porabijo za karkoli drugega in postale so bolj organizirane – ali se enostavno lahko dlje naspijo.

Podaljševanje trepalnic je nekaj, kar si po eni strani želijo preizkusiti številne ženske, a za to enostavno nimajo dovolj poguma. Zmotno namreč menijo, da se bodo na ulici za njimi vsi obračali in da bodo pritegnile preveliko število pogledov. Temu pa ni tako – ravno nasprotno, kot bi pričakovali. Umetne trepalnice ne delujejo nič kaj umetno, temveč nadvse naravno in naravnost čudovito. Lahko rečemo, da ima podaljševanje trepalnic resnično svoj poseben magičen čar, saj kozmetičarkam uspe izbrati tako vrsto trepalnic, ki se najbolje prilagaja našim naravnim trepalnicam, zato je razlika z njimi minimalna. Poglavitna razlika je le v njihovi gostoti in dolžini.

Podaljševanje trepalnic je zelo dobrodošla popestritev sivega vsakdanjika. Dovolite si biti drugačni in v ogledalu zjutraj uzreti svojo novo podobo. Verjemite, ko se boste dobro počutili sami pri sebi, boste lepše sprejemali tudi okolico in v vaši bližini se bodo bolje počutili tudi drugi. Ras je, da se skrivnost za srečo skriva v majhnih stvareh – in včasih zadostuje že nov pogled na svet, ki nam ga pričarajo nove podaljšane trepalnice.