Na parkirišču me je s svojo lepoto presenetil Opel

Nikoli ne gledam avtom po parkirišču, tokrat pa me je mož peljal na večerjo, in ko sva prišla na veliko parkirišče, sem videla lep Opel, ki me je čisto prevzel. Še mož ni mogel verjeti, da sem bila tako navdušena nad avtom, ker mi je tudi že on kdaj kazal kakšen avto in me ni niti malo zanimalo. 

Ker nisem vedela, za kateri model gre, sem ga pokazala svojemu možu in on mi je povedal, da je to čisto novi Opel, ki je ravno prišel na trg. Oh, sem si mislila, ko bi le jaz imela takšen avto.

Mož je seveda videl, kako sem gledala ta avto in me začel spraševati, če bi šla ta avto pogledat v avto hišo, ker bomo po vsej verjetnosti, čez kakšno leto morali menjati avto tudi mi. 

Tako me je prepričal, da sva šla v avto hišo in da sem lahko od blizu videla, kako Opel izgleda. Zavedala sem se tudi, da so v avtohišah, vsi avtomobili lepi in da me bo nekaj časa držalo, da bi si ta Opel tudi kupili, vendar sama še kako znam biti realna. 

Tako sem avto Opel pohvalila in se vrnila domov. Nisem hotela preveč govoriti o njem, a mi mož ni dal miru. Še vedno me je spraševal, kako se mi je zdel Opel in takrat sem začela razmišljati, ali kaj naklepa. Tako sem se odločila, da avto Opel pohvalim, ker je tako tudi prav, saj mi je bil lep. 

Ja, pa sem naredila napako, ker je mož avto Opel kupil še isti mesec. Točno je vedel, kako zelo si ga želim in me tako presenetil en dan, ko sem prišla iz službe, da je bil parkiran pred hišo. To ni bil majhen Opel, kot sem ga vozila sedaj, to je bil velik družinski avto.