Kolagen je izboljšal zdravje mojih las

Že kar nekaj časa se sedaj zelo močno zanimam za to, da lahko moje lasišče ohranim čim bolj zdravo. To pa zato, ker me je že kar nekaj časa sedaj močno skrbelo to, da bi me doletelo predčasno izpadanje las, ali pa sivenje las v zgodnjih letih. Do te skrbi pa sem prišel, ko sem ugotovil, da je bilo to v naši družini do sedaj kar pogosto, kar pa me je skrbelo, saj bi lahko bilo to nekako gensko povezano.

Zato pa sem pomislil na to, da je edini način, kako lahko vplivam na to, ta, da čim bolje poskrbim za zdravje svojih las. No to pa sem tudi naredil. Zato sem začel uporabljati razne naravne šampone in gele za lase, ki so grajeni na naravni bazi, saj nam lahko razni cenovno ugodni šamponi in pa geli za lase, le škodijo, ker vsebujejo razne kemikalije.

No tako pa mi je že to kar pomagalo, vendar pa sem si nato kupil tudi kolagen. Kolagen pa je odličen dodatek k negi las, saj bo lasem dajal razne snovi in hranila, ki jih potrebujejo za zdravo rast in pa za vsesplošno zdravje. 

Tako pa so bili tudi učinki, ki jih je imel kolagen na moje lase, res zelo očitni in to v pozitivni smeri. Tako pa so moji lasje postali veliko bolj sijoči, gosti in čvrsti. Ta tipičen sijaj las, pa je dober znak, da je lasišče dobro hidrirano in tako posledično zdravo.

No vsi ti ukrepi, katere pa sem naredil za moje lase, pa so s časom vodili v to, da me predčasno, oziroma zgodnje sivenje in pa izpadanje las, res ni doletelo, tako da se mi je lahko iz srca odvalil kar velik kamen. Vseeno pa še vedno pazim na nego las, ter se tako ni nič spremenilo in zato uporabljam naravne produkte in pa seveda tudi kolagen. 

Kolagen je izboljšal zdravje mojih las