Dostava zelenjave na dom je danes nekaj čisto normalnega

Sam sem se navadil, da ko mi določene zelenjave zmanjka, raje počakam, da mi jo pripeljejo, kot pa grem v trgovino. To pa zato, ker je moja dostava zelenjave domača, v trgovini pa ne vem, ali bom dobil eko zelenjavo ali ne. 

Ker sem bolj tradicionalist, sem se za to potezo, kar težko odločil. Hotel sem najti slabe plati, a sem na koncu ugotovil, da je dostava zelenjave na dom najboljša stvar, ki se mi je zgodila. Odkar imam naročeno zelenjavo na dom, ne rabim več hoditi po trgovinah in tržnicah. Če sem malo premislil, koliko časa sem zapravil za to in koliko bencina mi je šlo, sem videl, da dostava zelenjave sploh ni draga.

Sedaj imam tako urejeno že kar nekaj časa, lahko bi rekli eno leto. Ko sem malo premišljeval, kako živim sedaj, ko je dostava zelenjave na dom in kako sem živel prej, sem spoznal dve bistvene stvari. Ena je ta, da sem se boljše počutil in izgubil par kilogramov. Druga pa je ta, da sem imel več časa in se je to spet poznalo, na mojem počutju, ker sem pridobil tisti čas, da sem se umiril. Če bi ljudje vedeli, kako prav jim lahko pride dostava zelenjave, bi to izkoristili prav vsi. Pri meni se je poznalo na kvaliteti življenja in sedaj si ne predstavljam, da te ugodnosti več nimam. Zame je dostava zelenjave nekaj, kar mi je spremenilo način življenja na boljše. Sedaj razumem, kako je, če imaš vsak dan samo pol ure več, ko ne rabiš letat po trgovinah in se lahko iz službe pelješ takoj domov. 

Upam, da bo v prihodnosti čim več ljudi začelo uporabljati, takšen način dobave zelenjave, kajti dostava zelenjave na dom, ti spremeni več, kot pa si sprva mislimo.