Barvanje obrvi enkrat na mesec

Nikoli nisem bila za barvanje obrvi, čeprav sem vedela, da lahko lepo oblikovane obrvi polepšajo celotni videz obraza. Tako sem si doma sama oblikovala obrvi in bila prepričana, da je to najboljše kar se da. Potem pa sem enkrat hodila po nakupovalnem centru in videla lepotni salon, kjer si si lahko uredil nohte in obrvi. Pristopila sem z idejo, da bi si oblikovala nohte, vendar me je zaposlena zavrnila, da se moram prej naročiti in potem jaz nisem imela več časa. Povedala pa mi je, da za oblikovanje obrvi pa ni potrebno naročanje. 

To pa me je zmedlo. Sem človek, ko se mi nekaj nepričakovano zgodi, da sem prepričana, da je to dober znak. Zato sem se tisti trenutek odločila, da si dam enkrat oblikovat obrvi pri osebi, ko to obvlada. Ko mi je naredila oblikovanje obrvi, sem bila nad videzom šokirana, kako je lahko tako zelo lepo oblikovala obrvi. Potem pa je sledilo vprašanje, če mi naredi tudi barvanje obrvi?

Barvanje obrvi enkrat na mesec

To me je zmedlo, ker se nisem predstavljala z temnimi obrvi. Razložila mi je, da ne gre za to, da bodo moje obrvi potem temne, gre se zato, da bo lepa rjava barva porazdeljena po vseh dlačicah in bodo tako obrvi še lepše. 

Tako sem privolila tudi v to, čerpav me je bilo pošteno strah, spraševala sem se, kako bom izlgedala potem in če bomo moje obrvi pretemne. 

Na koncu sem odšla zadovoljna, ker sem imela res lepe obrvi. Kdo bi rekel, da ti barvanje obrvi, če tudi je barva nevtralna, tako polepša celotni obraz. Moje obrvi so sedaj končno enkrat oblikovane tako, kot bi morale biti vedno. Sedaj vem, kam moram iti, da bom imela lepo negovan obraz in da bo barvanje obrvi takšno, kot si želim. Nega obraza je ključnega pomena za lep in sijoč videz.